close
Vertaald door Google
Agnès C
2020-09-22
Schitterend! Originele decoratie. De hele familie is in de wolken. Bedankt aan het hele Louvenir-team.
Christian B
2020-09-22
De bezorging heeft even geduurd maar dat is begrijpelijk genoeg. Zal zonder aarzeling opnieuw kopen
Vertaald door Google
Lúcia P
2020-09-21
De posters zijn van uitstekende kwaliteit !!!

Lees klantreviews over Louvenir.nl

Lees wat anderen over ons zeggen!

star star star star star 4.8/5

zoom_in
Agnès C.
2020-09-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Schitterend! Originele decoratie. De hele familie is in de wolken. Bedankt aan het hele Louvenir-team.
Gezagvoerder
Christian B.
2020-09-22
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De bezorging heeft even geduurd maar dat is begrijpelijk genoeg. Zal zonder aarzeling opnieuw kopen
Kaartposter
Lúcia P.
2020-09-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De posters zijn van uitstekende kwaliteit !!!
Sterrenhemel poster
Simon C.
2020-09-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg onder de indruk, ziet er geweldig uit en ik kan niet wachten om het cadeau weg te geven!
Trouwposter
zoom_in
Lilian L.
2020-09-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik heb een verjaardagscadeau en ik vind het geweldig!
Dier aquarel
Vera P.
2020-09-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtige print en de levering was net op tijd voor de verjaardag van mijn vriend
Kaartposter
Angela R.
2020-09-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Kwalitatief hoogwaardig product. Ik raad aan!
Geboorteposter op schaal 1:1
Lena E.
2020-09-18
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De levering duurde een paar dagen langer dan ik had gehoopt, maar ik ben super blij met mijn poster!
Sterrenhemel poster
Anna K.
2020-09-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De kwaliteit is uitstekend!
Kaartposter
Miranda T.
2020-09-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Bestelde het als een jubileumgeschenk en het was een enorme verrassing voor mijn man. Zo onverwacht. We zijn er allebei dol op!
Sterrenhemel poster
Tania d.
2020-09-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is perfect; Ik zal opnieuw kopen!
Sterrenhemel poster
Roger L.
2020-09-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het duurde ongeveer een week om de bestelling thuis te krijgen. Het resultaat was boven verwachting
Kaartposter
Manfred E.
2020-09-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het bestelproces was heel eenvoudig en snel uit te voeren. Mijn posters kwamen heel snel aan en de kwaliteit is ook goed.
Sterrenhemel poster
zoom_in
Isabel F.
2020-09-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
IK HOU ERVAN!! Super goede kwaliteit en goede service. Hartelijk dank!
Royal couple II
Niels L.
2020-09-13
star star star star star
Lekker dik papier. Heel blij met mijn aankoop!
Kaartposter
Alexandra D.
2020-09-13
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede kwaliteit en snelle verzending
Geboorteposter op schaal 1:1
Inger W.
2020-09-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn super tevreden, de poster is net zo mooi als we ons hadden voorgesteld, heel erg bedankt!
Trouwposter
Sarah W.
2020-09-12
star star_border star_border star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het materiaal is wat ik had verwacht, het wordt niet geleverd met het frame en het is kapot aangekomen !! Ik voel me verdrietig en boos !! 35 €
Antwoord van Louvenir:
Het spijt ons zo te horen dat uw poster beschadigd is aangekomen. Dit is natuurlijk niet acceptabel en we kunnen bevestigen dat er een nieuwe vervangende poster wordt verzonden met expreslevering. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Marie / Klantenservice
Sterrenhemel poster
Filippa I.
2020-09-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Fijn papier en goede print
Kaartposter
Carla P.
2020-09-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Supersnelle service
Kaartposter
Eveliina R.
2020-09-07
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede en snelle levering. Ik was blij met mijn aankoop
Sterrenhemel poster
Pénélope V.
2020-09-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De levering was snel en de poster is perfect
Kaartposter
Hélder B.
2020-09-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Boven mijn verwachtingen. Vijfsterrenprofessionals
Coördinaten poster
Anders P.
2020-09-05
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Toen we de eerste zending ontvingen, was één poster beschadigd, ze hebben net een nieuwe verzonden. Dus een super goede klantenservice.
Sterrenhemel poster
Sara B.
2020-09-04
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goed
Sterrenhemel poster
Sophia L.
2020-09-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede kwaliteit. Ik zal daar zeker weer bestellen!
Trouwposter
Ralf H.
2020-09-03
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Probleemloos
Kaartposter
Karin P.
2020-09-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De kaart is ongelooflijk mooi waar we zelfs verbaasd over zijn hoe goed de kwaliteit is. Het papier is dik en de kleuren zijn zo mooi. Bedankt Louvenir, we zijn erg blij!
Kaartposter
Nicole C.
2020-09-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Een zeer aangename ervaring vanaf onze eerste e-mail tot het ontvangen van de sterrenkaart. We zullen snel terugkomen :)
Sterrenhemel poster
Joana N.
2020-08-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Vijfsterrenprofessionals - 100% aanbevolen
Sterrenhemel poster
D L.
2020-08-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Perfect *****
Kaartposter
Sanne P.
2020-08-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle levering en makkelijk te bestellen
Sterrenhemel poster
Beatriz L.
2020-08-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is perfect! Hartelijk dank.
Trouwposter
Paula M.
2020-08-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Allemaal goed, ik ben blij met Louvenir
Kaartposter
Lukas Z.
2020-08-27
star star star_border star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Pakket ontvangen, maar de doos was open. De ontvangen posters waren beschadigd !!!
Antwoord van Louvenir:
Het spijt me zo te horen dat uw pakket bij aankomst werd geopend en dat uw posters beschadigd zijn aangekomen. Dit is natuurlijk niet acceptabel en we sturen u onmiddellijk een vervangend pakket met expresverzending. Ik bied u onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Sterrenhemel poster
Jamie R.
2020-08-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer tevreden over de kwaliteit. Veel beter dan verwacht!
Sterrenhemel poster
Ahmad S.
2020-08-26
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou van mijn kaart. Goed papier
Kaartposter
zoom_in
Cassandra H.
2020-08-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
IK HOU VAN ! Het portret is gewoonweg schitterend, de service is snel, efficiënt en zeer professioneel! Ik raad ten zeerste aan ! Dankjewel !
Dier aquarel
Kezia L.
2020-08-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden over de kwaliteit en snelheid van levering. Erg genoten.
Sterrenhemel poster
Lars N.
2020-08-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super tevreden klant
Kaartposter
Anne I.
2020-08-22
star star star star star
Mooie posters, perfect verpakt
Kaartposter
S W.
2020-08-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
bedankt bedankt bedankt
Sterrenhemel poster
Irena B.
2020-08-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Absoluut prachtige print. We komen terug :)
Trouwposter
K B.
2020-08-21
star star star star star
Snel geleverd, uitstekende kwaliteit en TOP service
Definitie poster
Jessica Ö.
2020-08-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer tevreden over de kwaliteit +++++
Sterrenhemel poster
Giselle O.
2020-08-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Hoogwaardige prints. Ik zou zeker weer kopen.
Sterrenbeeldposter
Luc E.
2020-08-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Volgzame bestelling, goede kwaliteit
Trouwposter
P C.
2020-08-18
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De levering duurde een paar dagen langer dan verwacht. Klantenservice was behulpzaam en informatief. Kaarten zien er geweldig uit en het papier voelt erg dik aan. Al met al een positieve ervaring.
Kaartposter
Robert B.
2020-08-17
star star star star star_border
Prima spullen
Sterrenhemel poster
Pia R.
2020-08-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige ervaring - Alles in orde!
Sterrenhemel poster
Jean-Olivier L.
2020-08-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg tevreden. Hartelijk bedankt.
Kaartposter
Ingemar K.
2020-08-15
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het postkantoor is mijn pakket kwijtgeraakt. Na contact met de klantenservice een nieuw pakket gekregen, maar dat verlaagt natuurlijk de waardering.
Antwoord van Louvenir:
Bedankt voor je review. We bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat wordt veroorzaakt doordat het pakket verloren is gegaan door de koerier. We hopen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de poster en dat je weer terugkomt, zodat we kunnen bewijzen dat het normaal goed gaat als je bij ons bestelt.
Trouwposter
Monika K.
2020-08-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Leuke prints en snelle levering!
Kaartposter
Janne D.
2020-08-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het bleek een zeer gewaardeerd huwelijkscadeau te zijn!
Sterrenhemel poster
Nicolas R.
2020-08-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede klantenservice
Kaartposter
Karen P.
2020-08-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super behulpzame klantenservice die snel antwoordde en ons hielp ons ontwerp te veranderen nadat we hadden besteld.
Sterrenhemel poster
Sergio L.
2020-08-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel mooi en van kwaliteit, ik raad 100% aan
Kaartposter
Frank C.
2020-08-11
star star star star star
Ben heel blij met mijn aankoop bij Louvenir
Sterrenhemel poster
P N.
2020-08-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle en professionele verwerking en levering.
Trouwposter
Yllen M.
2020-08-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik vond het geweldig, zeer goede kwaliteit !!!
Sterrenhemel poster
Chloe G.
2020-08-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede kwaliteit en snelle levering!
Coördinaten poster
Cassie T.
2020-08-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Precies zoals beschreven en wat ik wilde
Kaartposter
Aurore S.
2020-08-07
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Levertijd langer dan geadverteerd.
Antwoord van Louvenir:
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven. De weergegeven schattingen van de levertijd zijn gebaseerd op informatie die we van onze bezorgkoeriers ontvangen en zijn meestal zeer nauwkeurig, maar er kunnen zich natuurlijk onvoorziene omstandigheden voordoen die vertragingen veroorzaken bij sommige bestellingen. Het spijt ons natuurlijk zeer te horen dat uw bestelling is vertraagd, maar we hopen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het artwork.
Sterrenhemel poster
Kirstein M.
2020-08-06
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Verkeerde levering van een poster. De klantenservice reageerde onmiddellijk en de nieuwe levering was erg snel gemaakt.
Antwoord van Louvenir:
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven. We bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak en zijn blij te horen dat de vervangende poster snel is aangekomen.
Kaartposter
Helga K.
2020-08-05
star star star star star
Helemaal top! Goed kwaliteit posters.
Kaartposter
Kim H.
2020-08-05
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt een leuke poster. Snelle bezorging!
Geboorteposter op schaal 1:1
Debra M.
2020-08-04
star star star star star
Gewoon doen!
Coördinaten poster
Mia L.
2020-08-04
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Papier van goede kwaliteit en bedrukt. Het zou leuk geweest zijn als je ook een frame kon kopen.
Antwoord van Louvenir:
Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en uw feedback over frames waarderen. Op dit moment zijn we van mening dat de kosten van verzending met frames te hoog zouden zijn dat het voor onze klanten niet de moeite waard zou zijn en raden we hen liever aan om ter plaatse een frame te kopen. Vriendelijke groeten, LOUVENIR
Trouwposter
Ramir O.
2020-08-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede productkwaliteit, ik vond het erg leuk
Sterrenhemel poster
Femke v.
2020-08-03
star star star star star
Mooi materiaal. Staat prachtig in huis :)
Sterrenhemel poster
Johan D.
2020-08-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede klantenservice. De goederen zijn in goede staat aangekomen. Sterk aanbevolen!
Sterrenhemel poster
Helder F.
2020-08-02
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Posters kwamen sneller aan dan verwacht - maar de trackinginformatie over de verzending was niet correct.
Sterrenhemel poster
Santiago F.
2020-08-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles een succes
Kaartposter
Jan M.
2020-08-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Cool concept
Henrik S.
2020-07-31
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Premium gevoel van zeer goede kwaliteit
Kaartposter
Marja L.
2020-07-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooi en fijn product, snelle levering
Sterrenhemel poster
Joan O.
2020-07-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Afdrukken van hoge kwaliteit, de prijs zeker waard!
Geboorteposter op schaal 1:1
Kasper M.
2020-07-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle levering in goede verpakking
Definitie poster
Guiseppa L.
2020-07-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Is mooi. De verzending komt overeen met de aangegeven tijden.
Kaartposter
Rikke H.
2020-07-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super goed tevreden - aanbevolen aan vrienden !!!
Kaartposter
Dieter W.
2020-07-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Twee keer besteld en helemaal tevreden
Coördinaten poster
Maaike T.
2020-07-26
star star star star star
Zo mooi en snel geleverd!
Sterrenhemel poster
Richard P.
2020-07-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg blij met onze kaart; kwaliteit is verbluffend. Ik ga er nog een paar kopen voor mijn kantoorruimte. Dank u
Kaartposter
Elena R.
2020-07-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Allemaal geweldig, ik ben heel blij
Sterrenhemel poster
Marja A.
2020-07-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Kwam snel en goed verpakt, dus geweldig als cadeau
Trouwposter
Jerome I.
2020-07-22
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie poster. Levering echter een beetje lang ...
Antwoord van Louvenir:
Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw poster. En het spijt ons dat uw poster twee dagen na onze geschatte levertijd is afgeleverd. Helaas kunnen er vertragingen optreden, daarom bieden we alleen geschatte levertijden aan op basis van de laatste informatie die we van onze koeriers ontvangen. Fijne dag!
Kaartposter
Judith N.
2020-07-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heb al twee keer besteld bij Louvenir. Supersnelle levering en topkwaliteit! Ga zo door :)
Sterrenhemel poster
Stig L.
2020-07-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super leuke poster, kwam snel bij de post.
Kaartposter
Marc D.
2020-07-19
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zou vijf sterren geven als je PayPal had
Antwoord van Louvenir:
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven. Ik heb uw feedback over het toevoegen van PayPal als betalingsoptie doorgegeven aan ons management. Een fijne dag verder!
Sterrenhemel poster
Nadine H.
2020-07-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Lekker dik papier. De verzending is supersnel. Gewoon goed!
Sterrenhemel poster
Arild V.
2020-07-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mijn bestelling kwam een paar dagen na bestelling aan. Super productkwaliteit!
Geboorteposter op schaal 1:1
Stephanie C.
2020-07-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel gelukkig
Sterrenhemel poster
Werner B.
2020-07-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles geweldig. Coole poster
Michelle T.
2020-07-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Genoten van het ontwerpen van mijn kaart van onze buurt. Bleek geweldig!
Kaartposter
Virginie O.
2020-07-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn erg blij met de kwaliteit
Trouwposter
Gunnel K.
2020-07-15
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zou het op prijs hebben gesteld als je de posters ook zou kunnen inlijsten. Het is een beetje omslachtig om een frame ergens anders te moeten bestellen. Anders ben ik tevreden
Sterrenhemel poster
Karen L.
2020-07-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
de klantenservice is uitstekend
Sterrenhemel poster
C R.
2020-07-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Eerste aankoop bij Louvenir: Zeer mooie poster, perfecte kwaliteit, redelijk snelle levering ...
Kaartposter
Felicia G.
2020-07-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Uitstekende kwaliteit en arriveerde in zeer korte tijd
Trouwposter
Carla V.
2020-07-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ziet er geweldig uit aan mijn muur
Kaartposter
Martina R.
2020-07-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Meerdere keren gekocht, altijd tevreden
Kaartposter
Trine B.
2020-07-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Superleuke, snelle levering. Echt een hele goede ervaring!
Sterrenhemel poster
Peter D.
2020-07-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Kan het alleen maar aanbevelen!
Nuria L.
2020-07-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg bedankt
Sterrenhemel poster
Jill R.
2020-07-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De poster bleek nog beter dan we hadden gehoopt. De illustratie is verbluffend en we hebben eerlijk gezegd nog nooit zo'n dik posterpapier gezien. Geweldige koop, zal terugkomen :)
Geboorteposter op schaal 1:1
Mona I.
2020-07-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super makkelijk te bestellen. Snelle en goede kwaliteit
Kaartposter
Niels F.
2020-07-08
star star star star star
Veel opties in het personaliseren van de poster, het ziet er heel mooi uit
Sterrenhemel poster
Raquel B.
2020-07-08
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben een beetje teleurgesteld, eerst met de verzendvertraging die 3 weken heeft geduurd, voor de prijs zou de verzending sneller moeten zijn, in feite heb ik het op 17 juni gekocht en tot 23 juni hebben ze het niet verzonden, wat meer vertraagde zijn aankomst. Aan de andere kant hield ik niet van het papier, het had wel een hoog grammage, omdat het een print op karton is zoals het is, maar het papier heeft niet die lichte glans die je verwacht bij dit type print, het is mat mat, nul glans alsof het Print jezelf op briefpapier in je buurt op karton. Het omringende frame is erg klein, dus het plaatsen van een frame aan de buitenkant eet het ontwerp veel op. Het enige goede dat ik kan zeggen is dat ze een goede database gebruiken, omdat het in mijn geval een stad was en het komt met veel details zoals groene gebieden, enz. en je kunt het ontwerp veel uitbreiden. Maar in het algemeen zou ik niet herhalen tenzij ze het type papier veranderen.
Antwoord van Louvenir:
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven. Wij bieden u onze oprechte excuses aan dat uw bestelling zo vertraagd was; helaas waren er enige productie- en leveringsvertragingen tijdens de door u bestelde periode vanwege de COVID-19-situatie. We waren hierover net zo gefrustreerd als jij, want we willen onze klanten natuurlijk altijd de snelst mogelijke verzending aanbieden. Gelukkig is de situatie nu beter en ervaren we dergelijke ernstige vertragingen niet. Bedankt voor je feedback over het papier - zoals je zei, we gebruiken een mat papier in plaats van een glanzend papier, omdat we vinden dat het meer geschikt is voor giclée-afdrukken dat wordt gebruikt voor fine art-afdrukken waarbij de kleuren meer dan 100 jaar meegaan indien correct opgeslagen. Misschien kunnen we in de toekomst ook een glanzend type aanbieden, voor degenen die er de voorkeur aan geven boven mat papier. Fijne zomer!
Kaartposter
Wanda V.
2020-07-07
star star star star star_border
Keurige terugkoppeling over levering.
Ilse S.
2020-07-06
star star star star star
Geen opmerkingen
Trouwposter
Margit L.
2020-07-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Easy en ontvanger waren tevreden
Sterrenhemel poster
Fredrik W.
2020-07-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Topkwaliteit en snelle service
Sterrenbeeldposter
Charles M.
2020-07-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Opmerkelijke bedrukking en levering binnen een week in Perth
Sterrenhemel poster
Nina K.
2020-07-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle bezorging
Geboorteposter op schaal 1:1
Sara S.
2020-07-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle levering en perfect item in elk detail. Dank u!
Trouwposter
Angela U.
2020-07-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is perfect
Sterrenhemel poster
Alain L.
2020-07-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
zeer mooie weergave. Ik raad ten zeerste aan!!!
Kaartposter
Kurt L.
2020-06-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is goed gegaan
Kaartposter
Marcel G.
2020-06-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg tevreden; ik raad aan
Sterrenhemel poster
Camilla B.
2020-06-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Top service
Trouwposter
Helen O.
2020-06-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik vind het geweldig ... Het ziet er prachtig uit in onze woonkamer :)
Sterrenhemel poster
Gabrielle N.
2020-06-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle en perfecte levering
Sterrenhemel poster
Tom C.
2020-06-27
star star star star star
Zeer snelle levering!
Sterrenbeeldposter
Marianne Å.
2020-06-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Hele leuke poster super blij met alles
Kaartposter
Phillip D.
2020-06-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goed gedaan
Diane B.
2020-06-25
star star star star star
Erg blij met de mooie posters
Kaartposter
Jessica L.
2020-06-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Dik en fijn papier. We zijn erg blij met het mooie schilderij
Geboorteposter op schaal 1:1
Marine V.
2020-06-25
star star star star star
Ik vind het een prachtige poster. Zeer tevreden met aankoop!
Sterrenhemel poster
Patrick B.
2020-06-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer behulpzame klantenservice die snel antwoordde.
Sterrenhemel poster
Kylie G.
2020-06-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Verbluffende details op de kaart. Binnen een week aangekomen wat erg indrukwekkend was
Kaartposter
Lene W.
2020-06-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super geweldig! Duidelijke aanbeveling vanaf hier
Sterrenhemel poster
Bernhard M.
2020-06-21
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het gaf het vier van de vijf toen het een paar dagen te laat arriveerde. Het is echter goed gemaakt, voelt goed aan
Sterrenhemel poster
Adrian L.
2020-06-21
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik had een thuisbezorging aangevraagd en ik moest naar een servicepunt ...
Kaartposter
Isabel M.
2020-06-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De kwaliteit is ongelooflijk. Dank u!
Kaartposter
James H.
2020-06-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Verbluffende kwaliteitsprint, snelle levering
Coördinaten poster
Kristina A.
2020-06-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer hoge kwaliteit en snelle levering
Sterrenhemel poster
Manuela F.
2020-06-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle en uitstekende service
Definitie poster
Bettina L.
2020-06-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie poster, al met al ben ik heel blij !!!
Kaartposter
Maike B.
2020-06-18
star star star star star
Ben er echt blij mee!
Trouwposter
Natalie M.
2020-06-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Uitzonderlijke kwaliteit - veel beter dan we hadden gehoopt. 5/5
Sterrenbeeldposter
Eva R.
2020-06-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer gewaardeerd geschenk
Sterrenhemel poster
Silvia N.
2020-06-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Fantastisch product, helemaal tevreden
Kaartposter
Frieda W.
2020-06-14
star star star star star
In één woord Top! Wij zijn zeer tevreden over heel de lijn
Sterrenhemel poster
Frédéric C.
2020-06-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Voldeed aan mijn verwachtingen. Dank u
Kaartposter
Irene P.
2020-06-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het product voldeed aan de verwachtingen. Ik zou opnieuw kopen
Trouwposter
Anne L.
2020-06-12
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie kwaliteit maar ik zou graag meer willen uitzoomen.
Kaartposter
Christina W.
2020-06-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig product en snelle levering
Geboorteposter op schaal 1:1
Giselle R.
2020-06-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer mooi design. We zouden op elk moment opnieuw bij Louvenir bestellen.
Kaartposter
Marie-Jeanne D.
2020-06-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede ervaring, erg blij met onze bestelling
Sterrenhemel poster
Martin E.
2020-06-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle en goede service.
Kaartposter
Roberta P.
2020-06-07
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We bestelden een trouwposter voor de bruiloft van onze beste vriendinnen. Iedereen hield van de tekening. Het zou leuk geweest zijn als we ook een lijst konden bestellen.
Trouwposter
Louise R.
2020-06-07
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super geweldig! En snelle levering
Kaartposter
Michael P.
2020-06-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
10/10 Bedankt Lisa voor je fantastische service :)
Sterrenhemel poster
Belén R.
2020-06-05
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Spectaculair! ik hou ervan
Sterrenbeeldposter
Jeanne T.
2020-06-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Perfect, ik raad aan :)
Definitie poster
Terry N.
2020-06-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer onder de indruk van het papier
Kaartposter
Frank R.
2020-06-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles perfect, altijd een geweldig cadeau-idee
Kaartposter
Palle C.
2020-06-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Fijn product
Geboorteposter op schaal 1:1
Angela C.
2020-06-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
de poster is prachtig, volledig tevreden
Sterrenhemel poster
Aini T.
2020-06-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snel en betrouwbaar
Kaartposter
Bethanie G.
2020-06-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige service die ons hielp om het precies goed te krijgen. De kwaliteit was ook veel hoger dan we hadden verwacht. Hartelijk bedankt!!!
Wendy O.
2020-06-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben helemaal weg van mijn poster met sterrenkaart. Bedankt!
Sterrenhemel poster
Saskia K.
2020-05-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Leuke posters. Alles verliep vlot.
Kaartposter
Martin C.
2020-05-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtig product. Superblij!
Sterrenhemel poster
Giulia O.
2020-05-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie posters vol liefde !!!
Trouwposter
Carmen L.
2020-05-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Allemaal geweldig, ik ben heel blij
Coördinaten poster
Peter D.
2020-05-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige kwaliteit en geweldige klantenservice. Erg tevreden!
Geboorteposter op schaal 1:1
Milly W.
2020-05-27
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle levering, mooie kwaliteit. Ze zouden echter frames moeten aanbieden
Kaartposter
James U.
2020-05-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Perfecte ervaring van aankooppunt tot levering van mijn poster.
Kaartposter
Karina S.
2020-05-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Beste kwaliteit
Sterrenhemel poster
Juan S.
2020-05-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
zeer originele poster
Sol M.
2020-05-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou ervan. 100% aan te bevelen
Sterrenhemel poster
Françoise L.
2020-05-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
2e keer dat ik bestelde, altijd tevreden
Kaartposter
Beatrice U.
2020-05-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De poster is prachtig. Dankjewel
Geboorteposter op schaal 1:1
Paula L.
2020-05-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Levering binnen de afgesproken tijd
Kaartposter
Luca B.
2020-05-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie poster! Bedankt
Geboorteposter op schaal 1:1
Nikolai W.
2020-05-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Superblij. Sterk aanbevolen!
Sterrenhemel poster
Camille E.
2020-05-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
super bedankt
Kaartposter
Gunilla M.
2020-05-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De tweede keer dat we bestellen en we zijn weer helemaal tevreden :)
Sterrenhemel poster
Jack G.
2020-05-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle levering aan Melbourne, het papier heeft een uitstekende kwaliteit
Kaartposter
Amelie T.
2020-05-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Schitterende poster van goede kwaliteit
Trouwposter
Sabine M.
2020-05-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou van je producten
Coördinaten poster
Anja W.
2020-05-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige kwaliteit en een leuk cadeau-idee!
Geboorteposter op schaal 1:1
Richard P.
2020-05-16
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Over het algemeen zijn we erg blij met onze sterrenkaart. Kwaliteit was veel beter dan verwacht. De levering was een beetje laat, maar slechts een paar dagen.
Sterrenhemel poster
Rita A.
2020-05-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle service en geweldige posters
Kaartposter
Charlie T.
2020-05-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou van de personalisatie en geweldige kwaliteit!
Angelique F.
2020-05-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel erg mooie poster en goede kwaliteit.
Sterrenhemel poster
Claudia N.
2020-05-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles perfect - een echte aanrader !!!
Kaartposter
Ulla R.
2020-05-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn zo blij dat we er een gaan bestellen om weg te geven als huwelijkscadeau.
Trouwposter
Rakel C.
2020-05-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Uitstekend, we zijn erg tevreden.
Skylineposter
Hans D.
2020-05-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt een mooie poster!
Sterrenhemel poster
Larissa A.
2020-05-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Het is geweldig - de kwaliteit is geweldig!
Kaartposter
Julie R.
2020-05-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel goed gedaan
Geboorteposter op schaal 1:1
Stephanie O.
2020-05-07
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is geweldig. Het is mooi
Sterrenhemel poster
Laura M.
2020-05-07
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie poster, helemaal tevreden.
Trouwposter
Charlotte E.
2020-05-07
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Gaf een kaart van Auckland aan mijn man voor ons jubileum sinds onze vluchten werden geannuleerd vanwege de hele lockdown. Hij was er helemaal weg van
Kaartposter
Börje R.
2020-05-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Uitstekende kwaliteit en tijdige levering
Kaartposter
Jørgen H.
2020-05-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtig product en super service!
Geboorteposter op schaal 1:1
Noeme D.
2020-05-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel leuk origineel cadeau
Coördinaten poster
Christoph B.
2020-05-05
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie kwaliteit, maar de levering was bijna een week vertraagd, daarom geef ik 4 sterren.
Trouwposter
Fanny B.
2020-05-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De luchtkaart is subliem, ik raad veel aan
Sterrenhemel poster
Karim R.
2020-05-03
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snelle verzending en levering
Kaartposter
Monica K.
2020-05-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Sterrenhemel poster
Anna L.
2020-05-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer geslaagd cadeau met snelle levering
Geboorteposter op schaal 1:1
Julia D.
2020-05-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles geweldig! Ik ben helemaal tevreden
Kaartposter
Axel H.
2020-04-29
star star star star star
Alles bestens!!
Trouwposter
Eric W.
2020-04-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Vriendelijke klantenservice en geweldige kwaliteit.
Kaartposter
Karla K.
2020-04-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige producten
Gus T.
2020-04-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede kwaliteit en een super cadeau-idee.
Sterrenhemel poster
Laura K.
2020-04-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn helemaal verbaasd over de poster. Zo'n schattig idee en we zullen er de komende jaren zeker nog meer van genieten
Geboorteposter op schaal 1:1
Marianne E.
2020-04-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De levering duurde ongeveer een week en we zijn zeer tevreden over onze kaart
Kaartposter
Marc M.
2020-04-25
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De kaarten zien er geweldig uit, maar ik zou de optie waarderen om frames te kopen die bij de kaarten passen.
Kaartposter
Jasmin H.
2020-04-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben blij
Geboorteposter op schaal 1:1
Ilse J.
2020-04-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super mooie poster en snelle service
Trouwposter
Jörgen E.
2020-04-23
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig cadeau!
Dolores H.
2020-04-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De poster is prachtig. Snelle levering + goede verpakking. Ik heb geen klachten. Bedankt Louvenir
Sterrenhemel poster
Tessa J.
2020-04-23
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Over het algemeen werkte het goed. De bestelling was enkele dagen vertraagd, maar we waren verrast dat de kwaliteit van het papier zo hoog is. Ik heb nog nooit zo'n dikke poster gezien.
Kaartposter
Carmen L.
2020-04-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Wij vinden het erg leuk. Een kostbare herinnering!
Geboorteposter op schaal 1:1
Johanna D.
2020-04-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtig concept. Ik ben dol op mijn poster met sterrenkaart!
Sterrenhemel poster
Lisa J.
2020-04-15
star star star star star
Snelle en goede service. Thank you Lisa!
Sterrenhemel poster
Nils H.
2020-04-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt blij met mijn drie kaartposters. Stijlvol design en topkwaliteit!
Kaartposter
Kerstin L.
2020-04-15
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De poster was erg mooi, maar Postnord zou sms-meldingen moeten sturen !!! Nu moest ik enkele dagen wachten op een brief in de brievenbus.
Geboorteposter op schaal 1:1
Levi K.
2020-04-15
star star star star star_border
Mooie poster, geweldig cadeau !! Erg blij mee :)
Trouwposter
Jörg M.
2020-04-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik heb besteld vanuit Duitsland. De poster is van zeer goede kwaliteit. En de levering was snel.
Coördinaten poster
Jonah H.
2020-04-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles was top.
Sterrenhemel poster
João C.
2020-04-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig product
Kaartposter
Morten H.
2020-04-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden. Snelle bezorging
Trouwposter
Martín R.
2020-04-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer bekwaam bedrijf. Groetjes!
Kaartposter
Liza D.
2020-04-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
5/5
Kaartposter
Linus A.
2020-04-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden met mijn aankoop. Zou goed zijn geweest als je ook een frame kon kopen.
Kaartposter
Dieter H.
2020-04-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles was geweldig, helemaal tevreden
Trouwposter
Emma B.
2020-04-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer bekwame behandeling. Super kwaliteit.
Coördinaten poster
Pia R.
2020-04-01
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles goed! Niets om over te klagen
Kaartposter
Florent R.
2020-03-31
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben een fan van mijn poster en ik raad het zonder aarzeling aan !!!
Kaartposter
Veronica P.
2020-03-31
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Blij met de aankoop. Mooi :)
Geboorteposter op schaal 1:1
Jørgen H.
2020-03-31
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige posters en goede kwaliteit, maar de levertijd had sneller kunnen zijn.
Sterrenhemel poster
zoom_in
Caroline L.
2020-03-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Is mijn hond niet schattig? Ik vind het geweldig en ik raad je ++++ aan
Gravin
Herman S.
2020-03-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snel, ongecompliceerd, vriendelijk.
Sterrenhemel poster
Giulia F.
2020-03-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig product en geweldige prijs
Kaartposter
Giuseppe R.
2020-03-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtige poster
Coördinaten poster
Daniel V.
2020-03-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mijn ervaring met Louvenir was geweldig. Zeer mooie sterrenkaart en supersnelle verzending.
Sterrenhemel poster
Hans E.
2020-03-29
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
PostNord onder alle kritiek maar Louvenir hielp en loste de problemen snel op.
Geboorteposter op schaal 1:1
Maria L.
2020-03-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Topkwaliteit - geweldig cadeau idee !!!
Kaartposter
Jane B.
2020-03-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Helemaal gek op mijn sterrenkaart. Geweldige kwaliteit en zo'n mooi concept.
Sterrenhemel poster
Mary D.
2020-03-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Perfect cadeau voor mijn man
Kaartposter
Carin A.
2020-03-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel blij! Ik kijk ernaar uit om het op te hangen :)
Trouwposter
Gemma W.
2020-03-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou ervan! Prachtig kunstwerk.
Sterrenhemel poster
Erik G.
2020-03-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We hebben verschillende kaarten gekocht en het werd allemaal erg leuk.
Kaartposter
Emilia W.
2020-03-26
star star star star_border star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De poster is mooi maar de levering duurde te lang.
Kaartposter
Noah H.
2020-03-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede service! Zou zeker opnieuw bestellen.
Kaartposter
Marie L.
2020-03-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooi concept en design. Sterk aanbevelen !!
Poster met citaat
zoom_in
Caroline L.
2020-03-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goed werk!! We hebben er twee besteld en we zijn heel blij! Zeer professioneel werk. Mogelijkheid om uw mening te geven over het concept Zeer goed verpakt! Je kunt er met je ogen naar toe gaan, het is nodig als je van je dieren houdt;)
Viking
Stephanie W.
2020-03-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik heb besteld uit Oostenrijk. Snelle verzending en geweldige kwaliteit. Dank je wel
Geboorteposter op schaal 1:1
Paul S F.
2020-03-25
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige klantenservice! Er was een probleem met mijn bestelling, maar de klantenservice kwam snel met oplossingen.
Trouwposter
Lucas V.
2020-03-25
star star star star star
Supermooie poster en supersnelle service!
Sterrenhemel poster
Marisol G.
2020-03-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik vind het geweldig super mooi
Kaartposter
Linus I.
2020-03-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Gelukkig en tevreden - dank u!
Geboorteposter op schaal 1:1
Håkan N.
2020-03-24
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer tevreden over het eindresultaat! Beter met alleen snellere verzending.
Sterrenhemel poster
Eino J.
2020-03-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt soepel!
Sterrenhemel poster
Kim I.
2020-03-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Lekker eenvoudig
Geboorteposter op schaal 1:1
Liam D.
2020-03-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
2 geboorteposters besteld en binnen 3 dagen bezorgd in Melbourne. Ook erg blij met de kwaliteit van het papier, echt dik.
Geboorteposter op schaal 1:1
Jari M.
2020-03-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg blij met sterrenkaart. Bedankt!
Sterrenhemel poster
Aase A.
2020-03-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige kwaliteit en zeer goede service, dus niet de laatste keer dat ik bij hen winkel
Trouwposter
Nick D.
2020-03-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De kaart ziet er fantastisch uit en ik kan niet wachten om hem cadeau te doen. Ik ga zeker nog een bestellen.
Kaartposter
Karin A.
2020-03-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super mooi ontwerp <3
Kaartposter
Ida N.
2020-03-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden - aanbevolen!
Sterrenhemel poster
Juliette R.
2020-03-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Poster van zeer goede kwaliteit; niets om over te klagen!
Sterrenhemel poster
Hasse S.
2020-03-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goed in zowel kwaliteit als het hele bestelproces.
Sterrenhemel poster
Fanny I.
2020-03-19
star star star star star
Meget flot plakat og design
Kaartposter
Roman G.
2020-03-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is perfect
Kaartposter
Rebecca T.
2020-03-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zoooo goed! Veel beter dan we hadden verwacht
Sterrenhemel poster
Malin A.
2020-03-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer mooi design. Levertijd ok.
Geboorteposter op schaal 1:1
Louis H.
2020-03-17
star star star star star
Fantastische geboorteposter & goede kwaliteit papier.
Geboorteposter op schaal 1:1
Laura G.
2020-03-16
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede kwaliteit papier en verpakking
Sterrenhemel poster
Marianne L.
2020-03-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer mooie poster. Absoluut een aanrader!
Sterrenhemel poster
Kim A.
2020-03-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Hou echt van mijn poster met sterrenkaart. Ziet er geweldig uit op de muur van mijn slaapkamer :)
Sterrenhemel poster
Silvia R.
2020-03-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig !!! Aangekomen in minder dan een week.
Kaartposter
Ernestine J.
2020-03-12
star star star star star
Zeer tevreden over het resultaat. Zeer snelle levering.
Geboorteposter op schaal 1:1
Peter B.
2020-03-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben super blij. Geweldige kwaliteit! Heel erg bedankt hiervoor :)
Sterrenhemel poster
Olivia F.
2020-03-12
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goed product van goede kwaliteit maar ik vind het duur
Sterrenhemel poster
Angela I.
2020-03-10
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Blij met de poster, het duurde even voordat ik arriveerde
Sterrenhemel poster
Gabrielle O.
2020-03-10
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ontving aanvankelijk een poster met een blessure, maar de klantenservice heeft me geholpen deze te verwisselen. Het nieuwe is helemaal gaaf en ik ben blij met mijn ervaring.
Geboorteposter op schaal 1:1
Bonnie L.
2020-03-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We hebben een sterrenkaart besteld voor ons jubileum en het is echt prachtig in het echt. Dik papier en goed bedrukt.
Sterrenhemel poster
Malin O.
2020-03-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige leuke poster :)
Sterrenhemel poster
Lisa M.
2020-03-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Beste cadeau voor mijn moeder die 40 werd! Hoe dan ook, gelukkig.
Kaartposter
Manon M.
2020-03-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is perfect. Dankjewel
Sterrenhemel poster
Ella P.
2020-03-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer mooie sterrenkaart. Zou goed zijn geweest als ze ook een lijst hadden.
Sterrenhemel poster
Erik N.
2020-03-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden !!! Sterk aanbevolen!
Sterrenhemel poster
Alvaro M.
2020-03-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles is verlopen zoals gevraagd, bedankt
Sterrenhemel poster
James M.
2020-03-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige prijzen!
Sterrenhemel poster
Jonny C.
2020-03-04
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooi motief. Levering had wat korter kunnen zijn
Sterrenhemel poster
Thomas U.
2020-03-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel goed
Geboorteposter op schaal 1:1
Lars D.
2020-03-03
star star star star star
Mooie kunstwerk - Kwaliteit is super !!
Sterrenhemel poster
Matilda H.
2020-03-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Helemaal dol op onze sterrenkaart. Bestelproces was ook perfect.
Sterrenhemel poster
Noah L.
2020-03-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt goed. Dankjewel!
Geboorteposter op schaal 1:1
Sofia E.
2020-03-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtige poster :)
Sterrenhemel poster
Adam W.
2020-03-02
star star star star star
Heel tevreden! Ik kom terug.
Sterrenhemel poster
Isabel L.
2020-03-02
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede pagina, uitstekende service !!
Sterrenhemel poster
Rikke O.
2020-02-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooi ontwerp en print. ten zeerste aanbevolen!
Geboorteposter op schaal 1:1
Agnetha E.
2020-02-27
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super stijlvolle posters, hoewel het leuk zou zijn geweest als je ook een lijst kon bestellen.
Sterrenhemel poster
Christine K.
2020-02-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mooie poster! Een geweldig cadeau idee.
Sterrenhemel poster
Annisa M.
2020-02-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel erg bedankt
Geboorteposter op schaal 1:1
Susan K.
2020-02-26
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik vond het absoluut geweldig! Echt mooi materiaal, geweldig kwaliteitspapier.
Sterrenhemel poster
Jean P.
2020-02-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Uitstekende site zeer tevreden met mijn aankoop
Sterrenhemel poster
Michel A.
2020-02-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Alles ging goed. Ik ben erg blij.
Geboorteposter op schaal 1:1
Emma H.
2020-02-25
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Bedankt voor de goede service en snelle levering. De posters zijn echt heel leuk !!!
Geboorteposter op schaal 1:1
Gunilla R.
2020-02-24
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mijn poster was beschadigd tijdens het transport. Ze stuurden er nog een. Goed behandeld.
Sterrenhemel poster
Erik C.
2020-02-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Supersnelle levering en concurrerende prijs
Sterrenhemel poster
Robert E.
2020-02-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige kwaliteit en prijs. Poster zag er geweldig uit.
Sterrenhemel poster
Rita H.
2020-02-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt een leuke poster. We gaan er nog een cadeau geven
Geboorteposter op schaal 1:1
Adam L.
2020-02-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We hielden van hen. De kwaliteit van het papier is beter dan ik ooit heb gezien. Goed gedaan
Geboorteposter op schaal 1:1
Elena R.
2020-02-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik heb meerdere keren gekocht en ze zijn allemaal fantastisch geweest. Dank je
Sterrenhemel poster
Agneta O.
2020-02-23
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Bedankt dat het echt mooi was. Zal er een bestellen om cadeau te geven!
Sterrenhemel poster
Karin B.
2020-02-21
star star star star star_border
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede producten, kan een snellere levertijd zijn.
Sterrenhemel poster
Benoît L.
2020-02-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Tevreden met mijn bestelling. Ik raad 100% aan!
Sterrenhemel poster
Beatrice G.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik heb mijn bestelling op een zondag geplaatst en op vrijdag ontvangen. Een heel persoonlijk geschenk aan mijn vriend. Delighted.
Geboorteposter op schaal 1:1
Julia G.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn zo blij met onze sterrenkaartposter en waarderen de snelle antwoorden van de helpdesk.
Sterrenhemel poster
Maria E.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg tevreden. Poster van goede kwaliteit.
Geboorteposter op schaal 1:1
Louise A.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Erg blij met mijn aankoop! De kwaliteit van het papier is erg goed. Ik raad deze site aan
Sterrenhemel poster
Aurélie F.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben erg blij met het resultaat!
Sterrenhemel poster
Anton L.
2020-02-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede kwaliteit!
Sterrenhemel poster
Sofia O.
2020-02-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Top! Supersnel en gelukkig met alles ...
Geboorteposter op schaal 1:1
Anna L.
2020-02-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zo blij met mijn sterrenkaartposter !!! Bedankt :)
Sterrenhemel poster
Ramona U.
2020-02-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goede, zeer leuke geschenken!
Sterrenhemel poster
Irena P.
2020-02-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben dol op je klantenservice. Ik had een probleem en het was meteen opgelost, aanbevolen.
Sterrenhemel poster
Filip B.
2020-02-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt tevreden met de hele aankoop!
Sterrenhemel poster
Sif W.
2020-02-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Bestelde een sterrenposter.
Ik heb nog nooit een poster met zo'n mooi ontwerp in zo'n geweldige kwaliteit gehad. Mooie afwerking en met een gevoel van een echt dure print. Geweldige waarde. Eindigde met het bestellen van een extra sterposter in een ander ontwerp.
Ik kijk ernaar uit om ze op te hangen en op te hangen.
Sterrenhemel poster
zoom_in
Kim C.
2020-02-17
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Wat een prachtig canvas! We zijn zo onder de indruk van de kleur en kwaliteit van dit prachtige portret van onze lieve wallaby. Bedankt Louvenir!
Generaal
zoom_in
Saskia D.
2020-02-01
star star star star star
Super goede service en heel blij met het resultaat!
Oplichter
zoom_in
Anthony G.
2020-01-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn helemaal weg van dit portret. We zijn meer dan tevreden en enthousiast om het op te hangen in ons huis. Het materiaal is van hoge kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan. De mensen bij louvenir waren zeer behulpzaam en professioneel. Ik ga in de toekomst zeker meer portretten kopen!
Cruiser
zoom_in
Rachel .
2020-01-20
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Schitterende foto! Ik koos (uiteraard) de piraat voor mijn ara en het bleek zo cool !! Geweldige klantenservice ook.
Piraat
zoom_in
Camilla .
2020-01-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ben zeer tevreden met mijn skyline! Had gemakkelijk meer posters van Louvenir kunnen kopen, omdat er zoveel is om uit te kiezen en zoveel mogelijkheden!
Skylineposter
Sandra .
2020-01-15
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Kocht dit als een geschenk aan een vriend wiens hond onlangs is overleden, er waren veel tranen en ongelooflijk gewaardeerd. Bedankt!
Baron
zoom_in
Kevin N.
2020-01-09
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We waren super onder de indruk van de snelheid van levering en de kwaliteit van het portret! We houden er gewoon van en Wandi de Dingo is vereeuwigd als een heer voor alle tijden!
Lord
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snel en gemakkelijk! Super fijne kwaliteit. Het portret kwam goed verpakt en je kreeg met foto haken. Hoe gemakkelijk kan het zijn! Allan is echt blij!
Politieagent
zoom_in
Linn E.
2020-01-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Snel en gemakkelijk! Super fijne kwaliteit. Het portret kwam goed verpakt en je kreeg met foto haken. Hoe gemakkelijk kan het zijn! Allan is echt blij!
Oplichter
zoom_in
Céline L.
2020-01-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtig kunstwerk, uniek geschenk, succes op maat. Bedankt
Trompetten
zoom_in
Annalena A.
2019-12-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Dus ongelooflijk mooie dierenportretten! Geweldige en snelle service! Sterk aanbevolen!
Trompetten
zoom_in
Leigh .
2019-12-18
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Overal uitstekend bedrijf! Aangename klantenservice en snelle levering. Zou het volledig aanbevelen. Bedankt voor het prachtige portret van onze knappe jongen.
Boss
zoom_in
Romance C.
2019-12-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn super blij met het portret van onze hond.
Het was een echt succes en heeft effect! Ik ben er dol op! Bovendien is klantenservice TOP. Betrouwbare website, ik geef mijn aanbeveling!
Politieagent
zoom_in
Alixe R.
2019-12-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
De mooiste kunstwerken van het huis, een portret van onze dierbare Must! We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de print, de schoonheid van de afwerking en van de mooie dikte van het doek dat zorgvuldig is aangeleverd in een zeer beschermende verpakking! Ik raad deze zeer serieuze site ten zeerste aan, die ook snel verzendt! het perfecte cadeau voor de vakantie of voor een verjaardag !!! Bedankt Louvenir!
Hertogin
zoom_in
Annalena .
2019-12-06
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn erg blij met de prachtige portretten van onze speelse Jax. Uitstekende service Goed verpakt, ten zeerste aanbevolen.
Oplichter
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super tevreden! Goede kwaliteit en mooie portretten in plaats van dat er alleen foto's aan de muur hangen
Cruiser
zoom_in
Camilla O.
2019-12-04
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Stijlvol portret van geweldige kwaliteit!
Snelle levering en vriendelijk personeel.
Oplichter
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer tevreden met beide huisdierenportretten. Goede kwaliteit en service.
Boss
zoom_in
Anette H.
2019-11-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Heel blij. Goed gemaakt, afdrukken van hoge kwaliteit en goede service.
Lady
zoom_in
Yoni C.
2019-11-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Houd van dit kunstwerk ❤️
Oplichter
zoom_in
Anette .
2019-11-24
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zo blij met dit kunstwerk! Professioneel gemaakt en van goede kwaliteit .. Aanbevolen!
Ijskoningin
zoom_in
Anita B.
2019-11-22
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldige service en echt leuk product :)
Piraat
zoom_in
Amanda .
2019-11-21
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Silje wordt nu vaker "Silje-kapsel" genoemd. Erg blij met het bord, een leuke manier om haar te laten zien!
Viking
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ongelooflijke portretten en geweldige kwaliteit, hou gewoon van ze!
Generaal
zoom_in
Malin .
2019-11-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ben echt dol op het resultaat van dit kunstwerk! Geweldige kwaliteit!
Keizer
zoom_in
Sanela B.
2019-11-19
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt aantrekkelijk! We zijn super blij!
Keizer
zoom_in
Anita B.
2019-11-16
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn er dol op! Duidelijk boven verwachting.
Baron
zoom_in
Lena M.
2019-11-14
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer goed gemaakt kunstwerk, waar mijn eigen edelman recht werd gedaan!
Lord
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-13
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Geweldig, absoluut perfect
Lord
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Echt onder de indruk van de kwaliteit en hoe goed het was met het beeld over het onderwerp.
Superheld
zoom_in
Emma K.
2019-11-12
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
We zijn zo blij met het portret. Sterk aanbevelen!
Cruiser
zoom_in
Johan J.
2019-11-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Zeer mooi portret! De hond zag er nog nooit statiger uit. Topkwaliteit ook, echt boven verwachting.
Lord
zoom_in
Ali A.
2019-11-11
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Goede service; kreeg een aangepaste achtergrond alleen door te vragen. De kwaliteit is te gek!
Keizer
zoom_in
Ulrika P.
2019-11-10
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super blij en erg blij voor het portret !!!
Keizer
zoom_in
Aleksandra T.
2019-11-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Mijn kleine dikke viking! Goed gedaan. Ik hou ervan :)
Viking
zoom_in
Nikola B.
2019-11-08
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Verbazingwekkende kwaliteit. Ik vind het heel leuk! Goed gedaan :)
Gouverneur
zoom_in
Martin H.
2019-11-03
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Super grappig idee en zeer goed gemaakte canvasfoto.
Superheld
zoom_in
Louise T.
2019-10-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik hou ervan! ❤️❤️❤️
Superheld
zoom_in
Gunilla T.
2019-10-30
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Prachtig - zeer tevreden!
Baron
zoom_in
Beatrice A.
2019-10-29
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Beter dan ik had verwacht - wat een geweldig idee :)
Oplichter
zoom_in
Rory H.
2019-10-28
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik ben dol op de resultaten en de levendige kleuren. Wat een geweldige kwaliteit!
Superheld
zoom_in
Vinona K.
2019-10-27
star star star star star
Toon oorspronkelijke taal
Vertaald door Google
Ik koos de grappigste foto die ik van mijn kat had en ik vind het geweldig hoe het in de astronautenoutfit is uitgekomen! De afbeelding is heel goed gemengd en past bij de stijl van de rest van het canvas. De kwaliteit van het canvas is verbluffend en ik vind het erg leuk hoe de print rond de zijkanten van het frame loopt. Briljant concept!
Astronaut