close
Vertaald door Google
Anne-Grethe n
2021-09-05
Heel blij met mijn bestelling. De poster was precies wat ik ervan verwachtte.
Vertaald door Google
Jens E
2021-09-02
Ik heb twee keer besteld bij Louvenir. Veel leuke posters om uit te kiezen met een goede klantenservice die mijn vragen snel beantwoordde. Sterk aanbevolen
Vertaald door Google
Charlotte A
2021-08-30
Ik ben erg blij met de levering en de poster is super mooi.

Gepersonaliseerde cadeaus voor pasgeborenen

Ontdek al onze gepersonaliseerde geschenken voor pasgeborenen. Deze cadeaus zullen zeker emoties losmaken, herinneringen creëren en laten zien hoeveel iemand voor u betekent. Bij ons vindt u een uniek en exclusief geschenk met een persoonlijk tintje. Een kunstwerk dat de band tussen u zal versterken. Kies iets stijlvols en minimalistisch zoals een gepersonaliseerde geboorteposter op schaal 1: 1 die precies laat zien hoe het kindje eruitzag toen het werd geboren. Of ontwerp iets wat kinderen altijd leuk vinden, zoals een persoonlijke poster met een dierenmotief. Met een sterrenhemelposter die laat zien hoe mooi de sterren gloeiden aan de nachtelijke hemel op het moment dat het kind geboren werd, zit u altijd goed. Maar een poster met een citaat, met enkele wijze, goed gekozen woorden over het leven die positieve energie creëren en inspiratie bieden, is ook een goede keuze.

Geboorteposter op schaal 1:1

Een persoonlijke geboorteposter is de perfecte manier om het speciale moment te herinneren waarop de kleine op de aarde kwam.
Ontwerp nu arrow_forward

Echografie poster

Ontwerp een prachtige echografie poster door een foto van de echo van je baby te uploaden en je eigen persoonlijke teksten toe te voegen.
Ontwerp nu arrow_forward

Coördinaten poster

Voer de locatie in die uw hart verwarmt en de coördinaten worden onmiddellijk bijgewerkt.
Ontwerp nu arrow_forward

Sterrenbeeldposter

U kunt zelf bepalen hoe u uw eigen persoonlijke sterrenbeeld wilt weergeven.
Ontwerp nu arrow_forward