close
Vertaald door Google
Jens E
2021-09-02
Ik heb twee keer besteld bij Louvenir. Veel leuke posters om uit te kiezen met een goede klantenservice die mijn vragen snel beantwoordde. Sterk aanbevolen
Vertaald door Google
Charlotte A
2021-08-30
Ik ben erg blij met de levering en de poster is super mooi.
Vertaald door Google
Åsa O
2021-08-26
Ik ben zo blij met mijn poster en zal zeker weer bestellen!!!

Ontwerp uw eigen persoonlijke sterrenhemel poster

Leg uw beste herinneringen aan de belangrijke momenten van het leven vast met een kunstwerk dat laat zien hoe mooi en prachtig de sterrenhemel toen was. Selecteer een locatie en datum, en de sterrenhemel wordt direct op het scherm bijgewerkt. We verzamelen afbeeldingen van vooraanstaande astronomen en wetenschappers om ervoor te zorgen dat u een kunstwerk ontvangt dat wetenschappelijk nauwkeurig is.

Een sterrenhemel poster is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek, stijlvol en exclusief gepersonaliseerd geschenk. Perfect voor bijna alle gelegenheden. Gebruik het als een alternatief gastenboek voor een bruiloft en laat gasten ter plekke op het kunstwerk schrijven. Het is ook een geweldig idee om van tevoren een sterrenhemelposter te maken voor data in de toekomst.

Kies uit meerdere ontwerpen en kleurencombinaties en maak een ​​sterrenhemel die bij uw inrichting past. Schrijf uw eigen persoonlijke teksten op de poster om uw boodschap nog meer te benadrukken. Onze sterrenhemel poster wordt een kunstwerk dat emoties oproept, herinneringen weer terugbrengt en laat zien hoeveel iemand voor u betekent.

Ontwerp nu