close
Vertaald door Google
Natascha V
2021-02-18
Het resultaat mag er zijn. Aan de bovenkant, bedankt
Vertaald door Google
Dieter E
2021-02-17
Een van mijn favoriete winkels. Geweldige kwaliteit en levering alles perfect.
Vertaald door Google
Jen L
2021-02-17
Ik heb het als een geschenk gekocht en het is net op tijd aangekomen. Ze vonden het ook geweldig!

Over Louvenir

Wij willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om van zijn of haar huis een thuis te maken met persoonlijke kunstwerken die herinneren aan de belangrijke mijlpalen en aan speciale momenten.

Gepersonaliseerde schilderijen die uw eigen, unieke verhaal vertellen. Kunst die mooie herinneringen oproept en emoties tot leven brengt. Zowel voor uzelf als voor al uw dierbaren. Een plek waar u gepersonaliseerde geschenken kan ontwerpen die verrassen en die uw dierbaren echt laten zien hoeveel ze voor u betekenen. Alle producten worden gemaakt van het beste materiaal, dat ook wordt gebruikt voor de reproductie van traditionele kunst en goedgekeurd is door musea en galerieën. Simpel gezegd, de beste kwaliteit die de emotionele waarde van de boodschap van het kunstwerk perfect weergeeft.

We kozen de naam Louvenir als een combinatie van het woord Souvenir (het Franse woord voor herinneringen) en Love. Vereeuwig al uw liefdevolle herinneringen in de vorm van persoonlijke kunstwerken die net zo uniek en mooi zijn als u en al uw dierbaren.

Onze meest populaire gepersonaliseerde posters