close
Vertaald door Google
Helena D
2021-12-16
Geweldige kwaliteit, snelle levering, eerlijke prijzen - ik ben zeer tevreden, graag weer.
Vertaald door Google
Omar A
2021-12-13
Mijn ervaring is prima, snelle levering en mooie poster.
Vertaald door Google
Jill M
2021-12-09
We zijn echt dol op de poster die we hebben besteld. Bedankt

Over Louvenir

Wij willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om van zijn of haar huis een thuis te maken met persoonlijke kunstwerken die herinneren aan de belangrijke mijlpalen en aan speciale momenten.

Gepersonaliseerde schilderijen die uw eigen, unieke verhaal vertellen. Kunst die mooie herinneringen oproept en emoties tot leven brengt. Zowel voor uzelf als voor al uw dierbaren. Een plek waar u gepersonaliseerde geschenken kan ontwerpen die verrassen en die uw dierbaren echt laten zien hoeveel ze voor u betekenen. Alle producten worden gemaakt van het beste materiaal, dat ook wordt gebruikt voor de reproductie van traditionele kunst en goedgekeurd is door musea en galerieën. Simpel gezegd, de beste kwaliteit die de emotionele waarde van de boodschap van het kunstwerk perfect weergeeft.

We kozen de naam Louvenir als een combinatie van het woord Souvenir (het Franse woord voor herinneringen) en Love. Vereeuwig al uw liefdevolle herinneringen in de vorm van persoonlijke kunstwerken die net zo uniek en mooi zijn als u en al uw dierbaren.

Onze meest populaire gepersonaliseerde posters